Tarih: 05.04.2019 19:03

4. DEMİREL DÖNEMİ BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman ve MHP Etimesgut İlçe Başkanı Hacı Ünal´ın hazır bulundukları törende, Etimesgut İlçe Seçim Müdürü Hamide Tıktepe, Etimesgut Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi Üyeliği seçimlerinin tamamlandığını açıkladı. Etimesgut İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ender Tiftikçi Günuğur, Demirel´e Belediye Başkanlığı mazbatasını takdim etti. Cumhur ittifakı meclis üyeleri de mazbatalarını aldılar.

Başkan Demirel, "Mevlam bizleri mahçup etmesin. Allah´ın takdiri, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın tercihleri ve değerli hemşehrilerimin teveccühleri ile görevimize devam ediyoruz. İnşallah birlikte her şey daha da güzel olacaktır" değerlendirmesini yaptı.

Etimesgut Belediyesi tüm Etimesgutluların evidir

Batı Adliyesi´nden ayrılan Demirel, başkanlık makamında çiçeklerle karşılandı. MHP ve AK parti Meclis üyeleri ve vatandaşlar Demirel´i tebrik ettiler. Bugünden itibaren oy veren vermeyen bütün Etimesgutluların belediye başkanı olacağını kaydeden Etimesgut Belediye Başkanı Demirel, ?Hem gönlümüzün hem de belediyemizin kapıları bütün Etimesgutlulara açık olacak.  Hangi memleketten, hangi görüşten olursa olsun Etimesgut Belediyesi tüm Etimesgutluların evidir. Rabbim güzel Etimesgut´umuza güzel hizmetler yapmayı bizleri nasip etsin inşallah? dedi.

/resimler/2019-4/5/1905475630103.jpg

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —