Tarih: 19.03.2019 12:18

AKDAĞ; BU MERKEZ ÖRNEK OLMALI

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi´ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Akdağ´a merkezi gezdirerek merkez hakkında detaylı bilgi verdi. Akdağ ve Demirel, merkezden yararlanan engellilerin terapi ve eğitimlerine katılarak, engelli aileleriyle görüştüler. Engelliler merkezin matbaa atölyesinde kendi emekleriyle yaptıkları tişörtü Bakan Akdağ ve Demirel´e hediye ettiler.

Akdağ, merkezin her birimini ayrı ayrı yakından ilgiyle incelerken, "Engelli ve ailelerine yönelik çok güzel örnek bir tesis olmuş. Bütün yerel yönetimlere örnek olacak bir hizmet. Enver Başkan´ı böyle bir merkezi ülkemize kazandırdığı için tebrik ediyorum" dedi.

ENGELLİ VE AİLELERİ İÇİN ÖZEL MERKEZ

Başkan Demirel de merkezin, engelli ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştıran birçok özelliğe sahip olduğunu belirterek, "5 bloktan oluşan engelsiz yaşam merkezimizin, 2 bloğu özel rehabilitasyon merkezi, 1 blok konaklama merkezi, 1 blok meslek ve beceri merkezi, 1 blok da eğitim ve sosyal hizmet merkezi olarak hizmet vermektedir. Merkezimizde, konaklama, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi, hobi ve meslek edindirme amaçlı atölyeleri yer almaktadır. ENMEK projemizle bu merkezimizde engellilerimizi meslek ve beceri sahibi yapıyoruz. Merkezimizde, engelliler için matbaa ciltleme, galoş halı kilim, ahşap mobilya, bilim, mutfak, sahne sanatları, resim, müzik, bilgisayar, seramik atölyeleri bulunmaktadır."

/resimler/2019-3/19/1219568182233.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —