Tarih: 17.08.2017 10:51

ALSANCAK MAHALLESİ PAZARI KAPATILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

İhalesi tamamlanan pazaryeri için çalışmalar başladı. Kapalı Pazaryerinin kısa sürede tamamlanarak hizmete girmesiyle vatandaşlar nezih bir ortamda meyve-sebzelerini alma imkanına kavuşacaklar.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, halkın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ve yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bu kapsamda ilçemize Atayurt Kapalı Pazarı ile Ahimesut Kapalı Pazarını kazandırdık. Alsancak Mahallemizde bulunan açık pazar yerini modernize ediyoruz, üzerine kapatıyoruz. Şeker Mahallemizdeki pazar yerinde de benzer bir çalışma yaparak o pazarımızın da üzerine kapatarak daha güzel daha kullanışlı hale getireceğiz" dedi.

GÜN GÜN KURULAN PAZARLAR
Etimesgut Belediyesi´ne ait 5´i kapalı 8´i açık 13 pazar yeri hizmet veriyor. Pazartesi: Süvari Mahallesi Pazarı; Salı: Piyade Mahallesi Pazarı; Çarşamba: Topçu Mahallesi ve Eryaman 3. Etap Pazarı; Perşembe: Ahimesut Kapalı Pazarı, Etiler Pazarı, Cuma: Ayyıldız Mahallesi Kapalı Pazarı; Cumartesi: Güzelkent Pazarı; Pazar günü ise Eryaman 1. Etap ve Kazım Karabekir Mahalleleri´nde pazar kuruluyor. Kapalı Pazaryeri´ne dönüştürülmekte olan Alsancak Pazarı ise Cumartesi günü hizmet veriyordu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —