Tarih: 11.04.2019 15:31

ALTINOK: DAHA YEŞİL BİR İLÇE SİLUETİYLE TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Şehirleşme oranının hızla arttığı Keçiören´de vatandaşların yeşil alan talebini karşılamak için ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına hız kazandırdıklarını kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ?Keçiören´e yakışır peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarıyla, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılarak daha düzenli ve daha yeşil bir ilçe siluetiyle Türkiye´ye örnek olacağız? dedi.

2 BİN METREKARELİK ALAN AĞAÇLANDIRILACAK

Seçim vaatlerini sıralarken, ?2 bin 600 sokağa ağaç dikilecek, Keçiören yeşillikler cenneti olacak. Balkonundan yeşil görmeyen vatandaşımız kalmayacak? diyen Başkan Altınok, Karargahtepe Mahallesi Karum Sokak´ta 2 bin metrekarelik alanın daha estetik bir görünüme kavuşması için çevre düzenleme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının talimatını verdi. Bu kapsamda çalışmalarına hız kazandıran Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karum Sokak´ta 3 katlı metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARIYLA, GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ?

Keçiören´de görüntü kirliliğini ortadan kaldırılarak daha düzenli ve daha yeşil bir Keçiören görüntüsü ortaya koyacaklarını ifade eden Başkan Altınok, ?Keçiören´de, işe yaramayan, mahallelerimizin estetiğini bozan metruk yapıları yıkmaya başladık. Bu alanlarda kent estetiğini öne çıkarılarak ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yapacağız.  Amacımız ilçemizin her yerinde modern kent anlayışını hayata geçirmektir. Keçiören´de vatandaşlarımızın rahat nefes alabileceği ve yeşil alanlara rahat ulaşabileceği imkânları seferber etmektir. Keçiören´e yakışır peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarıyla, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılarak daha düzenli ve daha yeşil bir ilçe siluetiyle Türkiye´ye örnek olacağız? ifadelerini kullandı.

/resimler/2019-4/11/1533229112265.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —