Tarih: 25.08.2018 12:38

BAŞKAN AK, YETİM ÇOCUKLARLA KAHVALTIDA BAYRAMLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı programında Başkan Ak, masa masa dolaşarak davetlileri selamladı. Kahvaltının ardından sıraya giren çocuklar Başkan Ak ile tek tek bayramlaştı. Çocuklara hediyelerini takdim eden Başkan Ak, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

1 ila 15 yaş aralığında toplamda 95 davetli çocuğun bulunduğu kahvaltı programında çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı. Başkan Ak´ın çocuklarla sohbeti sırasında ortaya renkli görüntüler çıktı.

İNANCIMIZ YETİME SAHİP ÇIKMAYI BUYURUYOR

Keçiören Belediyesi´nin yetim ve kimsesiz çocuklar için her fırsatta seferber olduğunu dile getiren Başkan Ak,  ?Yetimi koruyan ve ona sahip çıkan bir inancın mensupları olarak, yetimlere her daim sahip çıkmayı temel amaçlarımızdan biri olarak görüyorum. Programa katılan çocuklarımızın yüzünde beliren tebessüme şahitlik etmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Gönül belediyeciliği ve sosyal belediyecilik anlayışımızla el uzattığımız ihtiyaç sahiplerinin duaları ve mutlulukları benimde mutluluk kaynağım oluyor. Her fırsatta altını çizdiğim sosyal dayanışma anlayışımızın güzel bir örneğini bugün ortaya koymuş bulunuyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve katılım sağlayan çocuklarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

Estergon Türk Kültür Merkezi´nde düzenlenen kahvaltı programı hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

/resimler/2018-8/25/1240284557625.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —