BBP ETİMESGUT İLÇESİ ADLİYE ÖNÜNE SİYAH ÇELENK BIRAKTI

BBP ETİMESGUT İLÇESİ ADLİYE ÖNÜNE SİYAH ÇELENK BIRAKTI

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Etimesgut İlçe Teşkilatı, Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin verilen takipsizlik kararına tepki amacıyla Ankara Batı Adliye önüne siyah çelenk bıraktı.

Ankara Batı Adliyesi önünde toplanan partililer, helikopter kazasına ilişkin davaya takipsizlik kararının verilmesini protesto etti. Grup adına açıklama yapan BBP Etimesgut İlçe Başkanı Bilal Yılmaz, "Yürüttüğümüz hukuki süreçte takipsizlik kararı verilmiştir. Ne hazin fırsatçılıktır ki, ne kadar manidardır ki bu takipsizlik kararı; elim bir terör olayının şokunun yaşandığı, bu bahaneyle ulusal medyaya sansür ve sınırlamaların getirildiği, internetin yavaşlatılmasıyla özgür sosyal medyanın devre dışı bırakılmaya çalışıldığı bir günde kamuoyuyla paylaşılmıştır" dedi.

Karara itiraz edeceklerini ifade eden Yılmaz, "15 günlük yasal sürecin sonunda Kahramanmaraş Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine itiraz yapılacak. İnanıyoruz ki yanlış hesap Bağdat´tan dönecektir" dedi. Grup açıklamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

/resimler/2016-7/2/1410327920881.jpg