Tarih: 09.04.2024 16:34

Canan Ceylan'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Ceylan mesajında, tüm Ankara halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını diledi.

"BAYRAMLAR, BİRLİK VE BERABERLİK RUHUMUZU GÜÇLENDİRİR"

Ceylan, "Bayramlar; bizleri bir araya getiren, dargınlıkları sona erdiren, birlik ve beraberlik ruhumuzu güçlendiren özel günlerdir. Bu Ramazan Bayramı'nda, tüm dünyada yaşanan zorlukların üstesinden gelmek için birlikte hareket etmenin önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Tarım ve gıda sektörü olarak, bu bayramda da vatandaşlarımızın sofralarının bereketli olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz," dedi.

"SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA VE TARIM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM"

Dernek olarak, sürdürülebilir gıda ve tarım politikalarının önemine dikkat çeken Ceylan, "Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği olarak, sağlıklı ve sürdürülebilir gıda üretimi ve tüketiminin teşvik edilmesine yönelik çalışmalarımıza bayram sonrasında da hız kesmeden devam edeceğiz. Toplumumuzun her ferdinin, sağlıklı gıdaya erişimini sağlamak ve tarım sektörümüzün geleceğini korumak için çaba sarf ediyoruz," ifadelerini kullandı.

"TÜM ANKARA HALKININ VE İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM"

Ceylan, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bu duygu ve düşüncelerle, başta değerli Ankara halkımız olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bayramın tüm insanlık için barış, sağlık ve huzur getirmesini dilerim."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —