Tarih: 11.03.2016 10:41

Fenerbahçe Avrupa´da Rekor Kırdı! Yenilmezlik Serisi 8 Maça Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında konuk ettiği Portekiz´in Braga takımını 1-0 mağlup ederek, çeyrek finale kalma yolunda dev bir adım attı. Sarı lacivertlileri galibiyete taşıyan golü 82. dakikada Mehmet Topal attı. Böylece Fenerbahçe, Braga karşısında Avrupa´daki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı ve kulüp rekoru kırdı.

SON YENİLGİ MOLDE´YE KARŞI ALINDI

Son yenilgisini, UEFA Avrupa Ligi grup mücadelelerinin ilk haftasında 17 Eylül 2015´te Molde´ye karşı alan Fenerbahçe, daha sonra oynadığı 8 maçta dörder galibiyet ve beraberlik elde etti.

 KADIKÖY´DE YENİLGİYİ UNUTTU

Sarı-lacivertliler Kadıköy´de de yenilgiyi unuttu. Molde´ye kaybettikten sonra Avrupa, lig ve kupada 19 maça çıkan sarı-lacivertliler, evini adeta kale gibi kullandı ve bu karşılaşmalarda 16 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

/resimler/2016-3/11/1049493437651.jpg

Avrupa Ligi´nde temsilcimiz Fenerbahçe, evinde Braga´yı 1-0 mağlup etti ve rövanş öncesi avantaj elde etti. Golü, "Örümcek" lakaplı Mehmet Topal kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçındaFenerbahçe, Portekiz ekibi Braga´yı konuk etti.

Ülker Stadyumu´nda oynanan ve Fransız hakem Clement Turpin´in düdük çaldığı maçFenerbahçe´nin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı-lacivertli ekibimize galibiyeti 83. dakikadaMehmet Topal getirdi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 17 Mart Perşembe günü Portekiz´de oynanacak rövanş öncesi avantaj sağladı. (Haberler.com)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —