Tarih: 04.10.2018 12:10

Genç avukatlar ?Milli Baro? dedi

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Avukatlar ve Baroda Birlik Grubu´nun düzenlediği yemeğe geniş katılım gösteren genç avukatlar, tercihlerini sorunlarını çözeceğine inandıkları ?Milli Baro?dan yana kullanacaklarını gösterdi. Yemekte konuşan Başkan adayı Av. Gencer Özdemir, 21 Ekim´de seçimi kazanacaklarını bildirdi.

Ankara Barosu seçimlerine kısa bir süre kala Milliyetçi Avukatlar Grubu ile Baroda Birlik Grubu ortak adayları için kenetlendi. Baroda Birlik Grubu´nun organize ettiği yemeğe, genç avukatlar büyük bir katılım gösterirken adeta seçimlerde tercihlerini hangi yönde kullanacaklarını da göstermiş oldular.

GENÇ MESLEKTAŞLARINA HİTAP ETTİ

Milliyetçi Avukatlar Grubu ve Baroda Birlik Grubu´nun ortak adayı Av. Gencer Özdemir, düzenlenen yemekte genç avukat meslektaşlarına seslendi. Av. Özdemir, Ankara Barosu´nun yıllardır iyi yönetilmediğine dikkat çekerken konuşmasında özetle şunları söyledi: ?Maalesef bugünkü Ankara Barosu yönetimi, meslektaşlarımızın sorunları çözmekten aciz. Vaat sağanağıyla göreve gelenler ne yazık ki sorun üreten bir yapı haline geldiler. Bu itibarla artık Ankara Barosu´na kayıtlı avukatların bu yapıdan kurtulmasının vakti geldi. Allah´ın izniyle de 21 Ekim´de genel kurulda kazanan biz olacağız.?

/resimler/2018-10/4/1212166384709.jpg

Başkan Adayı Av. Gencer Özdemir, seçimleri kazandıklarında kısa dönemde meslek içi eğitimin ücretsiz yapılmasını sağlayacaklarını ve Baro otoparkını ücretsiz hale getireceklerini bildirdi. Meslekte 5 yılın altında kıdemi olan meslektaşlarından baro aidatı almayacaklarını da söyleyen Av. Özdemir, meslektaşlarının küçük çocuklarına kreş imkanı sağlamanın da en önde gelen hedefleri olacağını kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —