GENÇLERDEN EĞLENCELİ VEDA

GENÇLERDEN EĞLENCELİ VEDA

Keçiören Belediyesi´nin ev sahipliğinde yürütülen Erasmus + Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi kapsamında Avrupa´nın değişik ülkelerinden gelen gönüllüler düzenledikleri veda etkinliği ile eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Sistem ve Jenerasyon Derneği koordinatörlüğü, Güçsüzler Yurdu Sakinleri Koruma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ortaklığı ve Keçiören Belediyesi´nin ev sahipliğinde yürütülen Erasmus + Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi kapsamında Avrupa´nın değişik ülkelerinden gelen gönüllüler, Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu Huzurevi Sakinleriyle çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler.

Keçiören Belediyesi´ne bağlı hizmet veren Huzurevi sakinleriyle müzikli ritim çalışması yapan gençler hem onları eğlendirdiler hem de kendileri eğlendiler. Video gösteriminin yanı sıra fotoğraf sergisinin de yer aldığı etkinlikler kapsamında neden Türkiye´de gönüllü olduklarını tanıtan sunumlar da yaptılar. Veda etkinliği youth pass sertifika töreniyle sona erdi.

Erasmus + Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı kısa dönem gönüllü faaliyetlerini Keçiören´de tamamlayan 18- 30 yaş arasında gençler, gönüllülük faaliyetlerinin yanı sıra aldıkları dil eğitimleriyle Türkçe konuşmayı ve Türk kültürünü tanıma fırsatını buldular. 

/resimler/2018-6/18/1103512757348.jpg