Tarih: 06.06.2018 17:03

İstanbul´daki Ankaralılarla iftarda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Ertürk, İstanbul´daki Ankaralılar Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İstanbul´da gerçekleştirilen iftara, Ertürk´ün yanı sıra İstanbul´da yaşayan çok sayıda Ankaralı katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında okunan ezanla birlikte Ankaralılar hep birlikte oruçlarını bozdu. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen iftar programında İstanbul´da yaşayan Ankaralılar sohbet ederek hasret giderme fırsatı buldu. Başkan Ertürk de masaları tek tek gezerek vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Vakit Türkiye vaktidir

Başkan Ertürk, İstanbul´da yaşayan Ankaralılar Derneği´nce düzenlenen bu anlamlı bir iftar programına katılmaktan duyduğu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Ertürk, şöyle konuştu:
?Sizlerle bir arada olmaktan oldukça mutluyum. Ankaralılar olarak bu güzel ortamda hasret giderme ve hasbihal etme fırsatı bulduk. Allah bu birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Nasıl ki 15 Temmuz´da hep birlikte ülkemizi işgal etmeye, vatanımızı parçalamaya, devletimizi bölmeye, bayrağımızı indirmeye, seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı ve hükümeti devirmeye çalışanlara karşı dimdik durduysak, inşallah 24 Haziran´da da yine yalnızca aziz milletimizin değil tüm İslam aleminin ve mazlum milletlerin de umudu olan liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a sahip çıkacağız. Vakit İstanbul´da yaşayan Ankaralıların vaktidir. Vakit Türkiye vaktidir.?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —