Tarih: 14.12.2016 15:28

Kahramankazan polisin yanında

Facebook Twitter Linked-in

Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret ederek polislere destek veren Başkan Ertürk, ?Türk polisi bizim baş tacımızdır. Her zaman polisimizin ve diğer güvenlik görevlilerimizin yanındayız? dedi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4´üncü Ana Jet Üs Komutanlığı´ndan kalkarak sivil halkı, Meclis´i ve devlet kurumlarını bombalayan F-16´ların kalkışını engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan´da anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Kahramankazan ilçe teşkilatı üyeleri, Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret etti. Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Yücel, Başkan Ertürk ve beraberindekileri makamında konuk etti.

Bizim baş tacımızsınız

Başkan Ertürk, burada yaptığı konuşmada, Beşiktaş´taki hain saldırıyı lanetleyerek, şehit olanlara Allah´tan rahmet yaralananlara da acil şifalar diledi. Ertürk, şunları kaydetti: ?Türk polisi bizim baş tacımızdır. Aynı şekilde askerimiz, jandarmamız, korucularımız ve tüm güvenlik görevlilerimiz de bizlerin başının tacıdır. Onlara yapılan bu hain ve acımasız saldırıyı tekrar lanetliyoruz. Kahramankazan olarak her zaman polisimizin ve diğer güvenlik görevlilerimizin yanındayız. Onlar bizim güvenliğimiz için bizlerin içinden çıkan yiğit ve fedakâr insanlardır. Onları çok seviyoruz ve Allah´ımızdan onları korumalarını niyaz ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun mekânları cennet olsun.?

Adli olayların en az olduğu ilçe

Emniyet Müdürü Yücel de, ziyaretlerinden dolayı Başkan Ertürk ve beraberindekilere teşekkür ederek, ?Bu nazik ziyaretiniz bizleri çok duygulandırdı. Yalnız olmadığımızı biliyoruz, çok teşekkür ederiz? dedi. Yücel ayrıca, Kahramankazan´da 81 ilden gelen insanların yaşamasına karşın, adli olayların en az olduğu ilçe olduğunu ve bunun sağlanmasında Başkan Ertürk´ün büyük katkılarının olduğunu söyledi. Yücel, Başkan Ertürk´e bunun için de teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —