Kahramankazan´da Serhat Oğuz dönemi

Kahramankazan´da Serhat Oğuz dönemi

31 Mart Yerel seçimlerinde Kahramankazan Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı´nın Adayı Serhat Oğuz, seçim mazbatasını aldı. Böylece Kahramankazan Belediyesi´nde Serhat Oğuz dönemi resmen başladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Kahramankazan Belediye Başkanı seçilen Serhat Oğuz, ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı. Oğuz mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Coşkun Dere´nin elinden aldı. Serhat Oğuz´u bu anlamlı günde eşi Nergiz Oğuz ve AK Parti listesinden belediye meclis üyesi seçilen Cumhur İttifakı´nın adayları da yalnız bırakmadı. Belediye meclis üyeleri de mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Böylece Kahramankazan Belediyesi´nde Serhat Oğuz dönemi resmen başlamış oldu.

Hizmet destanı yazacağız

Başkan Oğuz, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada yeni dönemin tüm Kahramankazan´a, Ankara´ya ve Türkiye´ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Oğuz, ?Kahramankazan´a yapılan önemli yatırım ve hizmetlerin olduğunu ifade ederek, ?Kahramankazan´da 15 yıldır belediye başkanlığı yapan değerli Lokman Ertürk´le başlayan hizmet destanını, önümüzdeki dönemde halkımızla birlikte omuz omuza, yürek yüreğe yazmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki 5 yıl Kahramanakazan´da hizmet destanının yazılmaya devam edeceği ve hizmet bayrağının daha yukarı taşınacağı yıllar olacak? dedi.

/resimler/2019-4/3/1832200492968.jpg