Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Karabük Valisi Gürel´in 10 Kasım Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin kurucusu, Millî Mücadelemizin önderi, bağımsızlığımızın mimarı büyük devlet adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü aramızdan ayrılışının 80. yılında rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

Güncel 10.11.2018 17:07:20 220 0
Karabük Valisi Gürel´in 10 Kasım Mesajı

Karabük Valisi Fuat Gürel Atatürk´ün ölümünün 80inci yılı dolayısıyle bir mesaj yayınladı.

Gürel´in mesajı şöyle; Atatürk sadece milletimizin değil; ileri görüşlülüğü, askeri dehası ve üstün devlet adamlığı vasıfları ile bütün insanlığının sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir.

10 Kasım O´nun fikirlerinin özeti olan Cumhuriyetimizin ve rengini şehitlerimizin kanından alan al bayrağımızın gölgesinde düşünme, bilinç tazeleme birliğimizin, dirliğimizin daim olduğunu tüm dünyaya bir kez daha haykırmanın; dünya mazlumlarının gözlerinde parıltı, yüreğinde umut olmanın günüdür.

? Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.? düsturuyla Aziz Milletimizin dünyada örneği olmayan mücadelesinin eseri olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini daha alî hedeflerle buluşturacağımız 2023´lere 2071´lere koşuyor, çalışıyor, üretiyor ve yüreğimizdeki vatan sevgisini Atatürk´ün işaret ettiği ilim, irfan ve insanlık ile besleyen bu vatanın evlatları olmak gururuyla hiçbir şeyden yılmadan, korkmadan milletçe tek vücut olarak yolumuza devam ediyoruz ve edeceğiz.

Bu inanç ve düşüncelerimle ebediyete irtihalinin 80. yıl dönümünde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, vatan, millet, bayrak ve mukaddesat uğruna canlarını siper etmiş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.


21.1°