Kütahya Üniversitesi Başkanına Satırlı Saldırı

Kütahya Üniversitesi Başkanına Satırlı Saldırı

Türkiye´yi karıştırmak için görevlendirilen Osmanlı Ocakları Kütahya´da Ülkücülerin hayatına kast etti. Kütahya Osmanlı Ocakları´ndan bir kişi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Başkanı Ahmet Tahsin Erbilen´e satırla saldırıp kaçtı. Erbilen´in hayati riski s

Ülkü Ocakları Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Temsilcisi Ahmet Tahsin Erbilen ve arkadaşı Selman Tuğ, birçok eylemde önlerinde engel oluşturan,Osmanlı Ocakları İl Başkanı sıfatıyla ortalıkta dolaşan Hüseyin Kızılarslan ile karşılaştı. Karşılaşma bir süre sonra tartışma dönüşünce, Üniversite Başkanı Erbilen´e arkasından saldırarak satırla başına vuruldu.

Tartışma kavgaya dönüşünce iddiaya göre, Osmanlı Ocakları İl Başkanı´nın arkadaşı olan Hüseyin Özdemir, kendisine ait kokoreççiden aldığı satırla Ahmet Tahsin Erbilen ve Selman Tuğ´u yaralandı. Erbilen ve Tuğ ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÜNİVERSİTE BAŞKANININ HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Polis, Hüseyin Özdemir ile yanında bulunan arkadaşı Hüseyin Kızılarslan´ı gözaltına aldı. Hastanede tedavisi süren yaralılardan Ahmet Tahsin Erbilen´in hayati tehlikesinin olduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

haber9