RAMAZAN BEREKETİ PAYLAŞILIYOR

RAMAZAN BEREKETİ PAYLAŞILIYOR

Kahramankazan Belediyesi, manevi değerleri ön planda tutarak Ramazan Ayı'nda ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Destek Merkezi koordinesinde yardım eli uzatmak için iftarlık sıcak yemek ve gıda kolisi dağıtımlarına devam ediyor.

Ekipler, Ramazan boyunca düzenledikleri programlar kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere iftarlık dağıtımı gerçekleştiriyor. Hazırlanan listelere göre yapılan çalışmalarla birlikte, Ramazan ayı için hazırlanan gıda kolileri de ihtiyaç sahibi ailelere aralıksız dağıtılıyor. İçerisinde temek gıda malzemelerinin olduğu Ramazan kolileri belirlenene ihtiyaç sahibi ailelere özenle dağıtılıyor. Hasta, bakıma muhtaç, yaşlı ve yemek yapmakta zorlanan ailelere Kahramankazan Belediyesi aşçıları tarafından hazırlanan sıcak yemekler de evlere ulaştırılıyor.

Paylaşma ve bereket ayında ihtiyaç sahibi haneleri unutmuyoruz diyen Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Mübarek Ramazan ayında paylaşmanın ne demek olduğunu iyi biliyoruz. Ekiplerimiz hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere iftarlık sıcak yemek ve gıda kolisi dağıtımlarını sürdürüyor. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyor Hz. Peygamber, biz de Kahramankazan Belediyesi olarak buna müsaade etmeyiz. Bizim ailemiz büyük, bu ailenin her ferdi bizim için kıymetli. Ramazan ayı bereketli, huzurlu ve bol dualı geçsin inşallah” dedi.