Rüştü Reçber´den Terim´e 1071 Liralık Tazminat Davası

Rüştü Reçber´den Terim´e 1071 Liralık Tazminat Davası

Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber ile tecrübeli teknik direktör Fatih Terim arasındaki polemik kaldığı yerden devam ediyor. Reçber, Alaçatı´da yaşanan gerginlikle ilgili kaleme aldığı yazı için kendisine 3 kuruşluk tazminat davası açan Te

Hürriyet´te yer alan habere göre Rüştü Reçber, Milli Takım´dan ayrılan Fatih Terim´e 1071 TL´lik tazminat davası açtı. 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi´ne göndermede bulunan Rüştü, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"İnsanlar geçmişini unutmamalı. Nereden geldiklerini, nasıl geldiklerini daima hatırlamalı. O, bize açtığı davayla ´3 kuruşluk adamsın´ muamalesi yapıyor. Ama bizim örfümüz, terbiyemiz, adetlerimiz aynı şekilde karşılık vermeye müsaade etmez. Bu nedenlerle avukatım 1071 liralık tazminat davası başvurusunda bulundu."

Reçber´in avukatı olan Nail Gönenli ise "Fatih Terim´in müvekkilime gönderdiği e-mailin içeriğindeki ifadeler nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunduk ve manevi tazminat davası açtık. Ayrıca, müvekkilim aleyhine açtığı tazminat davası da hakaret manalı olduğu için savcılığa suç duyurusunda bulunduk" ifadelerini kullandı.