Şehit ve gazi avukatlarına ziyaret

Şehit ve gazi avukatlarına ziyaret

Milliyetçi Avukatlar ve Baroda Birlik Grubu´nun Ankara Barosu Başkan adayı Av. Gencer Özdemir, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü´nde görev yapan meslektaşlarını ziyaret etti.

Ankara Barosu´nun 20-21 Ekim tarihleri arasında Yenimahalle´deki Nazım Hikmet Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilecek 65.Genel Kurulu´nun güçlü Başkan adayı Av. Gencer Özdemir, ekibi ile birlikte 15 Temmuz hain Fetö darbe girişiminin davalarının görüşüldüğü Sincan İnfaz Kurumları Kampüsü´nde görev yapan şehit yakınlarının ve gazilerimizinavukatlarını ziyaret etti.

Milliyetçi Avukatlar Grubu ile Baroda Birlik Grubu´nun ortak adayı Av. Gencer Özdemir, meslektaşları ile seçim süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulundu ve destek istedi. Özdemir, Ankara Barosu´nu meslektaşlarının derdiyle dertlenen bir kurum yapmak adına aday olduğunu ifade etti. Ankara Barosu Başkan Adayı Av. Gencer Özdemir, Ankara Barosu´nun avukatların sorunlarını çözmeye odaklı çalıştıracaklarını bildirdi. Demokratik sol avukatların kendi içlerinde yaşadıkları koltuk kavgalarından Ankara Barosu´nu uzaklaştıracaklarını da kaydeden Av. Özdemir, bunun için tüm meslektaşlarının oylarına talip olduklarını kaydetti.

/resimler/2018-10/12/1057121705629.jpg

BEYPAZARI´NA ZİYARET

Bu arada Av. Özdemir ve beraberindekiler Beypazarı´na da giderek Adliye Sarayı´nda bir grup avukatla görüştü. Beypazarı´nda görev yapan meslektaşlarının sorunlarını dinleyen Av. Özdemir, sıkıntılardan kurtulmanın tek çaresinin yönetim değişikliğinden geçtiğine dikkat çekti. Özdemir ve beraberindekiler, daha sonra ilçe merkezinde bazı avukatların bürolarını da ziyaret etti.