Tarih: 15.09.2023 13:18

SİNCAN BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE BUĞDAY TOHUMU DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Yerli üretimi arttırmak, topraklardaki üretimin devamlılığını sağlamak için çiftçilere bu yıl da yüzde 50 hibeli buğday tohumu desteğinde bulunacak. Başvurular ulakbel.sincan.bel.tr adresinden yapılacak olup 20 Eylül tarihinde sona erecek. 

Göreve geldiği ilk günden bu yana üreticinin yanında olan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, tarımsal verimi arttırmak ve çiftçilerin maliyetlerini azaltmak için önemli projeleri hayata geçiriyor. Üreticinin kalkınmasının yanında üretimin artırılarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan destekleri ile çiftçileri yalnız bırakmıyor.  

Geçtiğimiz yıllarda yapılan tohum desteğine bu yıl da devam eden Sincan Belediyesi çiftçilere yüzde 50 hibeli buğday tohumu verecek. 

BAŞVURU 20 EYLÜL’DE SONA ERECEK

Üreticilerin tohum desteğinden faydalanabilmeleri için Sincan Belediyesi internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Detaylı bilgilere ulakbel.sincan.bel.tr adresinden ulaşılabilir. Son başvuru tarihi ise 20 Eylül. 

Ayrıca Sincan’da çiftçilik yapan ve ÇKS belgesine sahip olan üreticiler başvurabilecek. Başvuru sırasında da ÇKS belgelerini sisteme yüklemeleri istenecek. Başvurunun ardından çiftçiler yüzde 50 hibeli buğday tohumunu almaya hak kazanacak. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —