Tarih: 04.11.2015 17:50

TEŞEKKÜR VE DEĞERLENDİRME;

Facebook Twitter Linked-in

1 Kasım seçimlerinden sonra MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy´un seçimlerle ilgili gazetemize yaptığı açıklama.

Etimesgut´ta Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar olması için gece gündüz demeden özveri ile işini, evini, ailesini ve sosyal hayatını bir kenara koyarak bizimle beraber maddi manevi gayret ve azimle mücadele eden İlçe Yöneticilerime, Kadın Kolları Başkanım ve Kadın Kolları Yöneticilerime ve mensuplarına, Çalışma Gurubumuzun değerli mensubu yiğit kardeşlerime, Etimesgut Ülkü Ocakları eğitim ve kültür vakfı Başkanım ve değerli dava arkadaşları yiğit Bozkurtlara, Mahalle temsilcilerimize, Sandığın başına gelip oy namusuna sahip çıkan görevli arkadaşlarıma, çalışmalarımıza katılan erkek kadın ayırmadan tüm Etimesgut´lu vatansever vatandaşlarımıza, Ülküdaşlarıma ve partili Üyelerimize, aramıza katılamayıp da duâ ve iyi dilekleri ile bizi destekleyen herkese.

Etimesgut´ta MHP ye oy veren Etimesgut ve Türkiye sevdalısı her ferdimize ayrı ayrı sonsuz teşekkür ederim.
Siz şeref ve onurunuzu koruyarak Türkiye Cumhuriyetine sahip çıktınız MHP ´ye sahip çıktınız.

Allah (cc) emek veren davasından dönmeden ihanet etmeden vazgeçmeden bizimle beraber yürüyen herkesten razı olsun

Ülkücüyüm ama MHP ye oy vermeyin diyen ve vermeyen şeref yoksunları, onurlu ve şerefi ile davasına sahip çıkan Milliyetçi Ülkücü vicdanlarda kaybettikleri bir gerçektir.

Biz elimizdeki imkânlarla Son ana kadar gerekli özveriyi ve gayreti ortaya koymamamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık biz gayret ettik ama milletimiz böyle takdir etti.

Buna saygı duymakla beraber.

Bu iradenin özgür bir irade olmadığını iyi biliyorum, buna demokrasi diyememekle beraber bu millet mevcut iktidarın korku ve kaos senaryosuna yenik düştüğüne şahit olduk...
Özgürlük, adalet, ahlak ve fazilet kaybetmiş korku ve kaos diktası kazanmıştır.

Bundan sonraki sürecin Vatana Millete ve davamıza hayırlı olmasını diliyorum.

"Şimdi Ülküdaşlık dönemi başladı" diyorum ve Ülküdaşlarıma kaldığımız yerden daha güçlü ve azimli bir şekilde liderimizin emrinde davamızın yolunda mücadeleye davet ediyorum.

Tekrar emek veren tüm Ülkücü ve Milliyetçi Hareket mensubu herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Selam sevgi ve hürmetlerimle 

MUSTAFA ULUSOY

MHP Etimesgut İlçe Başkanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —