Tarih: 25.08.2018 15:58

Yakacık´ta Mangal Keyfi

Facebook Twitter Linked-in

Bayram tatili boyunca dolup taşan mesire alanında, binlerce Başkentli temiz havanın keyfini çıkardı.

Binlerce vatandaş doyasıya eğlendi

Her ayrıntının düşünüldüğü 146 bin metrekare alana sahip, 5 bin 500 kişi kapasiteli mesire alanında, mangallarını yakan vatandaşların çocukları da alanda bulunan sosyal faaliyetlerle doyasıya eğlendi.

470 adet kamelyalı ve kamelyasız oturma alanının bulunduğu Yakacık´ta, her yaş grubuna hitap eden alanlar günü daha da keyifli kıldı. Mesire alanı içerisinde 3 plaj voleybolu sahası, basketbol ve iki çim futbol sahası gençlere, 4 adet çocuk oyun alanı ise minik konuklara eğlence imkanı sundu. Ayrıca Yakacık Mesire Alanı bin 500 ağacı, 5 bin adet çalı bitkisi ve 4 bin fidanı ile de Ankaralılara huzurun kapısını araladı.

Ankara´nın göbeğinde orman havası

Vatandaşları Ankara´nın yeşil cenneti olan Yakacık´a davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ?Yakacık, hafta sonları olduğu gibi bayramlarda da vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Mesire alanımız sadece Yenimahalle´nin değil Ankara´nın yeşil cenneti. Piknikçilere ve mangalcılara Ankara´nın göbeğinde orman havası yaşatıyor. Yakacık, özellikle doğayla baş başa kalmak isteyen vatandaşlarımızın ilk tercihi oluyor. Yenimahalle Belediyesi olarak böyle bir alanı Ankara´ya kazandırdığımız için çok mutluyum? dedi.

/resimler/2018-8/25/1600194167195.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —