Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Harun Kılıç


Algıda hızlı hizmette yavaş!

Sen, 4,7 sene yat. Üstüne K.K'yı CB. kendini de Yardımcısı yapmaya çalış, bu iş olmayınca ve seçim kapıya dayanınca üç-beş yeri kazıp sanki çalışıyor algısına yönel!


Sana söylüyorum CHP'nin Ankara B.Ş.B. Başkanı ve yeni dönem yani 31 Mart 2024 Adayı Mansur Yavaş..

Ve yine sana söylüyorum, "adımı hiçbir yerde göremeyeceksiniz" diyen amma şahsi reklamı için Ankaralının milyonlarını tanıtım şirketlerine, reklam panolarına (billboard), şarkı-türkü konserleri adı altında yandaş sanatçılara(!) ve tv-basın-yayın organlarına akıtan Mansur Yavaş!

Aday yapıldığı yada adayı olduğu CHP'yi azami ölçüde milliyetçi seçmenlerden saklamaya çalışan ve kendi gibi siyasi dönmelerden olup, MHP'nin kapı dışarı ettiği bazılarını Ankara'nın ilçelerinde aday yaptıran Mansur Yavaş..

O CHP ki, 2010'dan itibaren hızla kurucu değerlerinden uzaklaşmış, bilinen 6 Ok'undan milliyetçilik ve devletçilik umdelerinden ikisi adeta yok sayılarak kırılmıştır. Üstüne üstlük sanki bu savrulma yetmiyormuş gibi, Ekrem İmamoğlu yönetimindeki yeni yönetimi eliyle;

Sürekli isim değiştiren, ancak asla değişmeyen bölücü-yıkıcı fikir ve eylemlerini taviz vermeden yürüten HDP/DEM Partisi'nin yörüngesine girmiştir. Ve hatta siyasi ortağı bir parti haline gelmiştir!

Kısaca Ankara ve Ankaralıya hizmette çok YAVAŞ..

Ancak algıda, algı yönetiminde çok cevval MANSUR Yavaş..!

Yavaş Mansur, asla temenni etmiyorum amma bölücü "Dem" desteğiyle belki yine kazanacaksın. Lakin, yakın geçmişte milliyetçi ve vatansever Engin Alan Paşa'nın MHP'den aday gösterilmesine kızarak MHP'ye çeşitli suçlamalar yöneltmiştin.

Ve sanki bunu direk Sn. Bahçeli'ye söylemesi çok zormuş gibi, zehrini yazıya dökerek; Fetö'nün o dönemki basın-yayın organları vasıtasıyla, MHP'yi "merkez sola öykünmeyle" ve CHP'lileşiyor" türü suçlamalarla başlayan uzun mektubunu(!) servis etmiştin. Ki, çok geçmeden bu sözleri tövbe billah hiç söylememiş gibi CHP'ye transfer olmanı asla unutmayacağım...!!!

Yeni bir yazımızda buluşmak üzere esen kalınız!

Harun KILIÇ

ANKARA

25.1°