Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MEHMET TEYAR KARAKOÇ


İhanet Urgan´da sallandırıldığında

Bütün dünya ülkeleri kendi milletlerinin güvenliklerini sağlamak amacıyla emniyet içinde gelecek yüzyıllarda da var olmak için çeşitli hamleler yapmakta çetrefilli adımlar almaktadırlar.


    Dünya ülkelerinin gelecek yüzyıllarda da yaşamlarını sürdürmek için attığı ve atacağı siyasi, askeri, ekonomik, teknolojik ve stratejik gibi benzeri hamleler devletimizi ve milletimizi yakından ilgilendirmekle birlikte geleceğimizi de bağımsızlığımızı da fazlasıyla alakadar etmektedir. 
    
  Dolayısıyla Hazar Denizi´nden Kızıl Deniz´e, Akdeniz´den Basra Körfezi´ne, Ege Denizi´nden Karadeniz´e, kadar uzanan Mekke´den Buhara´ya, Semerkant´tan Kurtub´a, Medine´den Kudüs´e, Taşkent´ten Mağrib´e, Horasan´dan Endülüs´e, Basra´dan Budapeşte´ye, Cezayir´den Trablusgarp´a, Afrika´dan Viyana´ya, Asya´dan Avrupa´ya ve Kafkasya´ya kadar uzanan coğrafyalarda yüz yıllarca mazlum insanların umut kaynağı olmuş hak ile batılın mücadelesini vermiş ve halada vermekte olan milletimizin yaşadığı bu kutsal coğrafyadan da sökülüp atılmasını arzu eden küresel güçler çok açık bir şekilde ülkemizi bölmek ve parçalamak amacıyla hareket eden tüm siyasi çevreleri sivil toplum kuruluşlarını meslek odalarını tarikatları cemaatleri ve eli kanlı terör örgütlerini kullanmakta ve gizlemeye ihtiyaç duymadan desteklemektedir. 

Özellikle PKK terör örgütü ve siyasi uzantısı HDP üzerinden ülkemizi kıskaca almaya çalışan bu emperyalist güçler, Suriye de, Irak´ta ve bölge ülkelerinde üstlenen terör mensuplarına ağır silahlar verip finanse etmekte ve himaye edip barındırmaktadırlar.


  Biliyoruz ki, ülkemizi hedef alan bu cani ve eli kanlı terör örgütleri konusunda, ABD, Rusya ve AB gibi ülkelerin devletimize ve milletimize karşı dost olmadıkları ve her fırsatta milletimize karşı ikiyüzlü davrandıklarını ve alçakça hesaplar içinde olduklarını hepimiz çok iyi bilmekteyiz ve görmekteyiz. 

Yaklaşık 40 yıldır devletimizin PKK terör örgütüne karşı amansız mücadelesini içerde ve dışarda sekteye uğratmaya çalışan bu ahlaksız güçlere ve içimizdeki yerli iş birlikçilerine gelin hep birlikte artık dur diyelim. 

Devletimizin terörle teröristle mücadelesinde taraf olalım. Milletimizin gelecek yüzyıllarda bu topraklarda var olma mücadelesine açıktan destek verelim. 

ABD ne der, Rusya ne düşünür, AB ne yapar demeden,

Büyük ve bağımsız bir devlet olduğumuzu, dosta da düşmana da güçlü bir şekilde gösterelim, 

Ama, fakat, lakin, demokrasi, barış, insan hakları gibi cümleler kurarak lafı dolandıran oy hesabı yaparak bölücü çevrelerle iş tutan ne kadar sinsi utanmaz ve arlanmaz çevre varsa hepsini birden kınayalım ve lanetleyelim.


Dünden bu güne vatanımıza kast eden, milletimizi parçalamak isteyen ihanet içinde olduğu apaçık olan her kim varsa alayına birden hesap soralım. 

Soralım ki, 

Gelecekte de Devlet olarak, millet olarak huzur içinde güven içinde hep birlikte bu kutsal vatan toprakları üzerinde güçlü bir şekilde var olalım. 

Gelin!

Türkiye Büyük Millet Meclisini kravatlı teröristlerden arındıralım, 

Terör örgütü PKK´nın siyasi uzantısı HDP´yi kapatalım, 

Diyarbakır meydanlarına idam sehpaları kuralım. 

İmralı´da yatan bebek katilini Dağkapı meydanında, 

Terörist Selahattin Demirtaş´ı, Urfa Kapıda, 

Figen Yüksekdağ´ı, Mardin Kapıda, 

Pervin Buldan´ı Saray Kapıda, 

Gülten Kışanak´ı Keçi Burcu´nda, 

Fatma Kurtulan´ı, Evli Beden de, 

Sabahat Tuncel´i, Kral Kızı Burcu´nda, 

Aysel Tuğluk´u, Akrep Burcu´nda, 

Osman Baydemir´i, Yedi Kardeş Burcu´nda, 

Hasip Kaplan´ı, Bağlar Dörtyol´da, 

HDP´nin bölücü olduğu kesinlik kazanmış terörle iltisaklı olduğu kanıtlanmış tüm siyasi yönetici ve idarecilerini Nevruz Alanında. 

Devletimize kurşun sıkmış, Kaymakamlarımızı, Askerlerimizi, Polislerimizi, Güvenlik Korucularımızı, Öğretmenlerimizi, Sağlıkçılarımızı ve masum sivil vatandaşlarımızı acımasızca katleden PKK´lı tüm canileri bulundukları cezaevlerinin bahçesinde ibreti âleme ders olsun diye alayını aynı gün ve aynı saat´te idam sehpalarında sallandıralım. 

Göreceksiniz ki, 

İdam sehpaları kurulduğunda

İhanet Urgan´da sallandırıldığında

Bu kalleş ve kahpe fitne ateşi bir daha yanmamak üzere sönecek.

İhanet top yekûn yok olacak ve inanıyorum ki. Türk milleti o gün huzura erecektir. 

Gara ?da silahsız 13 masum vatandaşımızı katleden PKK terör örgütünü kınıyor ve lanetliyorum.

Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet yüce Türk milletine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum...

 

26.6°