Tarih: 12.02.2026 13:23

İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezleri’nde müzik dinletisi

Facebook Twitter Linked-in

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Karşıyaka İkinci Bahar Yaşlı Dayanışma Merkezi'nde YENİMEK müzik eğitmeni Cem Doğan'ın sahne aldığı etkinlikte vatandaşları yalnız bırakmadı.

Türkiye'ye örnek bir belediyeyiz

Çay ve kuru pasta ikramı sonrasında çalınan birbirinden güzel şarkı ve türkülere alkışları ile eşlik eden İkinci Bahar sakinlerinin coşkularına ortak olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "İkinci Bahar Dayanışma Merkezi'nde böylesine güzel bir etkinlikte sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. 

Yenimahalle, Türkiye'nin en gelişmiş ilçe belediyeleri arasında yerini konumlandırmış durumdadır. Bütün kaynaklarımızı verimli bir şekilde halkımız için kullanıyoruz. Sağlığından eğitimine, altyapıdan sanata ve kültüre kadar Yenimahalle'de yaşamanın bir mutluluk olduğunu bütün Türkiye'ye göstermek istedik. Vatandaşlarımıza hizmet için var gücümle çalışıyorum. Yaşlılarımıza da çocuklarımıza da sahip çıkıyoruz. Yenimahalle, projeleriyle Türkiye'ye örnek bir ilçe belediyesidir. Ekonomik, sosyal çeşitli sıkıntılarımız var. Ancak umudumuzu yitirmedik. Umudumuzu Gazi Mustafa kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti ilelebet savunarak koruyacağız. Herkesin mutlu olduğu bir Türkiye'yi hep beraber yaşatacağız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —