Bugün, 15 Haziran 2025 Pazar

Güncel

Güncel Haberleri

HAİNLER TARAFTAR AVINDA

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ABD'ye kaçan FETÖ'cülerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin saldırıları devam ediyor.

Güncel 3.09.2024 14:42:00 1375 0
HAİNLER TARAFTAR AVINDA

Daha öncesinde Temsilciler Meclisi üyelerine mektup yazdırmış, sonrasında ulaşım araçlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında nefret dili kusmuşlardı.

 Son olarak Türkiye'yi ve Erdoğan'ı şikâyet eden FETÖ'cüler bu kez de New York'un en işlek caddelerinden birinde yer alan reklam panosuna çirkin ifadelerin yer aldığı ilanlar verdi. 

ABD'deki platformlarından olan "Silenced Turkey" oluşumu, Türkiye ve Erdoğan düşmanlığında sınır tanımayarak reklam panolarına "Stop Erdoğan" yazılarını yazdırdı.

Özellikle ünlü markaların yüzbinlerce dolara reklam verdiği yer olarak bilinen Time Square'de ilan veren FETÖ'cü platform, Türkiye ve Erdoğan aleyhinde kara propaganda faaliyetleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınlayan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Altın nesil yalanıyla yıllarca mazlum insanları sömüren, inanç mekanizmalarını kendilerine sığınak yapıp, insanımızın duygularını istismar eden hain FETÖ örgütü; 15 Temmuz’da akrep nesile dönüştüğünü itiraf etmek zorunda kalmıştı.

 Millet iradesinin hâkim olduğu 15 Temmuz gecesinde 40 yıllık tuzakları ile birlikte tarihin çöplüğüne atılan örgüt mensupları, sığınak olarak gördükleri aga babalarının yanına koşmuş, kin ve nefretlerini uluslararası işbirlikçileri ile sürdürmeye devam etmişlerdir dedi.

 Dünya coğrafyasının Fetö terör örgütü hakkında duyarlı olması gerektiğini dile getiren Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Darbelerin her çeşidi karşısında tavrımızın bir, tepkimizin bir olduğunu, 15 Temmuz Darbe Girişimi: Küresel Satranç programında da dile getirmiştik.  Uluslararası sahalara, akrebin başını ezmeleri gerektiğini, altın nesil yalanının, akrep nesil saldırısına dönüşmemesi için gereken uyarılarımızı dünyaya yapmıştık. 

Bugün Fetöcülerin kendilerine sığınak olarak gördüğü akrep yuvaları, geçmişten bu güne Türkiye düşmanlığı sergileyen ülkelerin menfaatine görünse de akrebin başını yiyeceği açık ve nettir dedi. 

Nato müttefiki ülkeler arasında yer alamıza rağmen, Amerika’nın en işlek meydanlarına Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına saldırı dili oluşturmaya, en ağır ithamlarda bulunmaya izin verilmesi ikiyüzlü bir yaklaşımdır diyen Öz Orman İş Genel Başkanı Aslan; 

Bugün Ankara Kızılay Meydanında, İstanbul Etiler caddelerine; Amerikan Başkanı Biden ile ilgili afisler asılsaydı,  Amerika buna fikir özgürlüğü, demokrasi özgürlüğü diyebilir miydi? 

Amerika’nın Avrupa’nın bu tarz eylemlere kayıtsız kalması, İsviçre kongre binasına Recep Tayyip Erdoğan’ın kafasına silah dayanmış posterler asılması, devletlerarası ilişkiler noktasında Avrupa’nın Türkiye’ye karşı olan ikiyüzlü tutumunu kanıtlamıştır. 

Terör örgütlerinin her çeşidine yardım ve yataklık yapan, dünya coğrafyasındaki ülkeler, PKK-YPG örgütlerine büro açmaya izin vermekte, tırlarla teröre silah desteği sunmaktadırlar.

Fetö elebaşına Pensilvanya’nın göbeğinde 400 dönümlük arazi sunanlar, ihanet şebekesine ağa babalığı yaptıkları kanıtlamışlardır.  Verilen destek net, duyulan kin ne nefret alenidir.

 Kinlerini kusmak için kullandıkları maşalarla iş yürüttüğünü sanan bu kirli zihinler karşısında, 15 Temmuz gecesi nasıl ki liderine sahip çıkmış, birliğinden beraberliğinden taviz vermemişse, bundan sonraki bütün ihanetlerde de aynı tavrı takınacakları, aynı tepkiyi ortaya koyacakları kanıtlanmış, ispatlanmış, Dünyadaki Türkiye düşmanlarına ders olarak sunulmuştur.

Bundan sonrası için, devletlerin devletlerle iş yapma tercihini kullanmaları, Terörle iş tutan devletlerin, ikiyüzlü tavırlarının hem milletimiz nezdinde, hem de devletimiz nezdinde gereken tepkiyle cevaplandırılacağını hatırlatıyoruz.  

 

 

Anahtar Kelimeler: HAİNLER TARAFTAR AVINDA
22.6°

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2