MHP´de son günlerde yaşanan mahkeme, kayyum, kurultay ve karşılıklı monologları ibretle ve hayretle izliyorum.
Malum, bizde Türkçü, Türk Milliyetçi olarak kendimizi tanımlayanlardanız. 1970´de Etimesgut Genç Ülkücüler Teşkilatı Başkanlığı ile başlayan hayat serüvenimiz Türk Ülkücüler Teşkilatı ve Büyük Ülkü Derneği Başkanlığı ile devam etti. 1974 yılında bayrağı Lütfü Şahsuvaroğlu´na devrettim. Hey gidi günler hey!..
1977 Yılına geldiğimizde zamanın Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Vedat ALAGÖZ, Etimesgut´a gelerek Başkanımız Doğan TÜRK´den , - ?benim Şamanist olduğumu? iddia ederek ihracımı talep etti....
Şimdi ben bunları niye yazdım?
Bu olay sonrası Ülkücü Hareket içerisinde eleştirilen ve dışlanan birisi oldum. 12 Eylül döneminde göz altına alınıp Ankara Emniyetinde 3 gün misafir edildikten sonra şansım yaver gitti. Bir Polis Amiri; - ?Bunu zaten MHP´den kovmuşlar? dedi, bıraktılar. Birkaç tokat ve tekme ile paçayı yırtmıştık. Verilmiş sadakam varmış... Sonra Vedat Alagöz´ün ihraç talebini düşündüm, her şeyde bir hayır var derlerdi, öyleymiş gerçek?
Yuvadan uçtuk ya bir kere, 1999 Yılında Etimesgut´ta DYP´den Belediye Başkan adayı oldum. Oldum olmasına da, hay olmaz olaydım, tam bir çirkefe düşmüştüm, -?ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN TAVAF ETMEYE VAKİT KALMIYOR? denir ya, işte bunu bana yaşattılar?.
O günden bu güne kadar geçen 17 yıl boyunca, - ?O DYP´den aday oldu, O bir hain? diye suçlandım. MHP´de, DYP´nin İçişleri Bakanı Meral AKŞENER´de vardı, DSP´den gelende? Yüzlerce Türk Ülkücüsü yetiştirmiş bana kapılar hep kapalıydı?
Meral AKŞENER Genel Başkan adayı olarak ortaya çıkınca çok sevindim? Eski DYP´li Asena´mız MHP´ye lider olacaktı. Bana artık DYP´ye gitti diye hain diyemeyeceklerdi.
Meral Akşener´e, Paralel yapının adayı diyenlere kulağımız tıkalıydı. Neymiş efendim, "Kafalarının arkasında bir hesap olmadan değişim" isteyen bir kısım delege de isteklerinin kötüye kullanıldığını, içinde yer aldıkları yapının kısa sürede FETÖ´nün siyasi merkez üssü haline geldiğini görüp daha çok şaşıracaklarmış.? diye yazdı Mahmut ÖVÜR?.
Hiçbir şey beni etkileyemezdi artık. 64 Yaşıma gelmiştim, MHP´ye üye olmadan, en azından mahalle delegesi olmadan terki diyar etmek istemiyordum. Bu fırsatı tepmeyecek ve Asena´mız için söylenenleri siyasi rekabetin bir gereği olarak kabul edecektim?
Edecektim dedim, çünkü 19 Haziran Olağanüstü Kurultayında bazı isimleri görünce tüm umutlarım suya düştü. Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL, İlçe Başkanı Mustafa ULUSOY, Kent Konseyi Başkanı Seyit SARP, Eski İl yöneticisi Hamit YAVUZ kurultaya katılmışlardı? Ve Meral AKŞENER´i destekliyorlardı?.. Çok şaşırdım?.. Çünkü Enver DEMİREL´i sayın Devlet BAHÇELİ´nin ?PRENSİ? olarak görüyordum ve yanındaki heyetle çok güzel bir ekiptirler. Bu ekip AK Parti iktidarına karşı 500 bin nüfuslu Etimesgut´ta MHP´ye iki büyük seçim zaferi yaşatmışlardı.
Canım, ne var bunda, niye şaşırdın, hatta helal olsun, bravo diyenler olacaktır elbette? Böyle diyenlere, sertçe, mertçe, erkekçe derim ki; -tırnak içinde, soyadının hikmetinden mi nedir?- Enver DEMİREL çok zeki ve yetenekli bir insan, o soydaşı gibi hesap kitap adamı, yaş tahtaya basmaz, o hep kazanır? O kazandıkça nedense ben hep kaybeden oluyorum?
Sonuç olarak;
Benim adayım, önderim BİLGE LİDER?.
Sayın Devlet BAHÇELİ kaybederse çok üzülürüm? Çünkü ben hep kaybedenleri destekledim, acaba bu yüzden mi kaybetti diye kendimi suçlarım?
- ?KAYBETMEZ? dedi birisi... ??İNŞALLAH? dedim, DUA ettim?.
- ?EY KADER, BİR KEREDE BANA GÜL, KAZANAN OLAYIM? LÜTFEN??